top of page

- OM HUSET -

Finns B&B er indrettet i et norsk bjælkehus. Det blev bygget i 1923, som sommerhus for Grev Christoffer Knuth. Bjælkerne blev samlet op efter en voldsom storm i Sydsjælland i 1921, og brugt under opførelsen på grevens gods, Liliendahl. Sidenhen blev det skilt ad, og transporteret til Skagen, hvor huset blev samlet igen på

Østre Strandvej 63. Knuth havde en forkærlighed for det norske område, Dagalid, og navngav huset efter stedet.

Gennem tiden har Dagalid haft flere spændende ejere, som de 6 forskellige værelser er opkaldt efter. Fiskeskipperen, Kommerceråden, Instruktøren, Overlægen og deres familier. Således er der knyttet mange historier til stedet.

 

Fredrikshavn avisen, "LigeHer.nu", har skrevet en meget fin og udførlig historie om huset HÉR. 

 

Finns B&B ligger i det skønne og rolige Østerby, tæt på Sønderstrand, Vippefyret og museerne, men også få minutters gang fra lystbådehavnen og Skagen bycentrum med de mange restauranter. 

Huset er blevet drevet som B&B siden 1992. Her er 6 værelser. 3 med eget bad og toilet, 2 med eget toilet, ellers bad og toilet på gangen. Alle værelser er forskellige og har helt egne karakteristika og spændende ting, man kan gå på opdagelse i. Og dette er man velkommen til at gøre.

Her er stor opholdstue med righoldigt bibliotek og pejs, spisestue og ugenert have. Alt er åbent for vores gæster. 

pQxGt1eFuPpTYIs3XFi3uYDr75Q.jpg
SNylDTkWpxZUNwihSdGiAXw0EQw.jpg
GfWdtNhiXK_GyJohW0vab5qeFYA_edited.jpg
bottom of page