- LIDT OM OS -

Finns Bed & Breakfast drives idag af Mikkel Lentz, som overtog huset i april 2019 efter Finn Bredahl Jørgensen.

Mikkel er gift med Rikke, som er 

skawbo - og som i sommeren 2019 har travlt som økologisk blomsterdyrker i Hillerød.

 

Udover værtsrollen på Finns B&B, er Mikkel professionel musiker.

Engang imellem, når både Mikkel & Rikke er på farten, vil Inge være din vært. Inge er rigtig sød, og hun har selv drevet B&B tidligere.

At have så fint og spændende et hus i Skagen, er en gave - Og vi har lyst til at dele den med vore gæster.

Vores håb er, at huset vil føles hyggeligt og hjemligt, og at stedets unikke stemning kan gøre dit ophold i Skagen lidt ekstra særligt.

   Vi ønsker at skabe et sted, hvor du kan slappe af - enten på værelset, i stuerne eller haven. At Finns er et B&B, hvor man bare nyder at være - selv på en regnvejrsdag.

"Drømmen om at overtage Finns B&B opstod i 2015, hvor min hustru, Rikke, og jeg, valgte at holde vores bryllupsrejse på Finns. I mange år havde vi - på vej til og fra Vippefyret - passeret bjælkehytten, og nysgerrigt betragtet huset udefra. Vi drømte om at opleve huset indefra, og besluttede således, da vi blev gift, at holde vores bryllupsrejse på Finns.

Allerede da vi stod i entréen, faldt vi pladask for stedets fantastiske atmosfære. De 3 dage vi overnattede i Grevens Stue, følte vi os hensat til en svunden magisk tid, og vi begyndte at drømme om en dag at kunne overtage stedet. Hér 4 år efter, klemmer vi os stadig i armen, over at vores drøm er blevet til virkelighed.

Vi er meget beærede over at blive betroet Palle og Finns livsværk. Vi vil pleje det med stor omhu, og ser det som vores fineste opgave, at føre stedet videre i samme stil og ånd, som det er blevet os givet. Vi elsker huset, som det er, og glæder os til i 2019 at byde gamle såvel som nye gæster velkommen."

- LINKS -

RIKKES HAVEKIOSKBredehavekiosk.dk

 

RIKKES ØKOLOGISKE BLOMSTERbucketsinbloom.com

RIKKES INSTAGRAM : www.instagram.com/bredehavekiosk.dk/

 

MIKKELS BANDmltr.dk

 

MIKKELS MOUSE MUSIC : MouseMusic.dk

MIKKELS FILMMUSIK : TurboLentz.com

MIKKELS INSTAGRAMhttps://www.instagram.com/mikkellentz/

FINNS BED & BREAKFAST  //  ØSTRE STRANDVEJ 63, 9990 SKAGEN  //  E-MAIL: mikkellentz@yahoo.com //  TLF : +45 40 15 45 33