top of page

- LIDT OM OS -

Finns Bed & Breakfast drives af Mikkel Lentz, som overtog huset i april 2019 efter Finn Bredahl Jørgensen.

Mikkel er gift med Rikke, som er 

skawbo - og som om sommeren har travlt som økologisk blomsterdyrker i Hillerød.

 

Udover værtsrollen på Finns B&B, er Mikkel professionel musiker.

Engang imellem, når både Mikkel & Rikke er på farten, vil Inge & Steen være din vært. De er rigtig søde, og har tidligere drevet deres eget B&B.

At have så fint og spændende et hus i Skagen, er en gave - Og vi har lyst til at dele denne med vore gæster.

Vores håb er, at huset vil føles hyggeligt og hjemligt, og at stedets unikke stemning kan gøre dit ophold i Skagen lidt ekstra særligt.

   Vi ønsker at skabe et sted, hvor du kan slappe af - enten på værelset, i stuerne eller haven. At Finns er et B&B, hvor man bare nyder at være - selv på en regnvejrsdag.

"Drømmen om at overtage Finns B&B opstod i 2015, hvor min hustru, Rikke, og jeg, valgte at holde vores bryllupsrejse på Finns. I mange år havde vi - på vej til og fra Vippefyret - passeret bjælkehytten, og nysgerrigt betragtet huset udefra. Vi drømte om at opleve huset indefra, og besluttede således, da vi blev gift, at holde vores bryllupsrejse på Finns.

Allerede da vi stod i entréen, faldt vi pladask for stedets fantastiske atmosfære. De 3 dage vi overnattede i Grevens Stue, følte vi os hensat til en svunden magisk tid, og vi begyndte at drømme om en dag at kunne overtage stedet. Hér 4 år efter, klemmer vi os stadig i armen, over at vores drøm er blevet til virkelighed.

Vi er meget beærede over at blive betroet Palle og Finns livsværk. Vi vil pleje det med stor omhu, og ser det som vores fineste opgave, at føre stedet videre i samme stil og ånd, som det er blevet os givet. Vi elsker huset, som det er, og glæder os til i 2019 at byde gamle såvel som nye gæster velkommen."

V10992_Foto_10.jpg
fiskeskipperen001.jpg
V10992_Foto_18.jpg
V10992_Foto_8.jpg

- LINKS -

RIKKES ØKOLOGISKE BLOMSTER Bredehavekiosk.dk

RIKKES INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/bredehavekiosk/

 

MIKKELS BANDmltr.dk

MIKKELS INSTAGRAMhttps://www.instagram.com/mikkellentz/

PÅ SPORET AF SKAGENS SJÆL : Læs artikel fra Bo Bedre hér.

bottom of page